Ældrekørsel

Ældrekørsel efter dine behov tilbydes

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder ældrekørsel lige efter dine behov? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos MM Befordring tilbyder vi buskørsel af ældre i mange forskellige tilfælde. Vi servicerer kunder i og omkring Karlslunde, Solrød og Køge, så hvis du mangler hjælp til kørsel i et af disse områder, bør du ikke tøve med at kontakte os.

Hvis du eksempelvis mangler kørsel til et arrangement, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi kører med glæde ældre kunder fra A til B, uanset hvor lang distancen er. Vi kører både med og uden lift, så hverken kørestole eller rollatorer er et problem her hos os.

​Du kan trygt vælge os til at stå for ældrekørsel

Vores chauffører har over 30 års erfaring med ældrekørsel, og vi leverer en tryg transport til hoveddøren hver gang. Når du samarbejder med os, kan du være sikker på at møde en lokalkendt, pålidelig og erfaren chauffør, som står klar til at give dig en god oplevelse.

​Vi arbejder både for kommunen og private, hvor vi altid sidder klar til at tage imod en bestilling og indgår gerne faste aftaler omkring kørsel. Hos os kan du være sikker på at modtage et godt tilbud.

​Vi er meget kvalitetsbevidste, både når det gælder kørsel, kundeservice og køretøjer. Derfor efterses vores køretøjer jævnligt af en autoriseret mekaniker, hvilket er din sikkerhed for en tryg ældrekørsel.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde dig af ældrekørsel, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er altid parate til at hjælpe dig med at blive kørt fra et sted til et andet.

​Vi kan kontaktes på telefon 28 40 09 82 eller på e-mail bcj@mmbefordring.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

(+45) 28 40 09 82
bcj@mmbefordring.dk