Handicapkørsel

Handicapkørsel nær Roskilde

Hos MM Befordring tilbydes handicapkørsel til alle kunder, som har et behov for dette. Vi kører dig fra A til B uanset distancen, og vi garanterer en tryg og sikker kørsel. Vores kunder kommer primært fra Karlslunde, Solrød, Roskilde og Køge, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder. Vi står til rådighed for både kommunen og private kunder.

​Vi er et professionelt trafikselskab med mere end 30 års erfaring i branchen. Vi har blandt andet en god og moderne handicapbus til rådighed, som gør det muligt for os at tilbyde professionel handicapkørsel lige efter kundens individuelle behov. Vi leverer en tryg transport lige til hoveddøren hver eneste gang.

​Vores dygtige chauffører sikrer en tryg handicapkørsel

Alle vores chauffører er lokalkendte, pålidelige og vant til at køre bus med lift. Derfor kan du helt trygt lade os stå for buskørsel hos dig. Vi garanterer en tryg kørsel, fra du stiger på, til du stiger af. Vi er desuden meget kvalitetsbevidste hele vejen rundt, og derfor efterses vores køretøjer jævnligt af en autoriseret mekaniker.​

Vi sætter med andre ord din sikkerhed i centrum for kørslen.

Har du brug for handicapkørsel nær Roskilde eller i omegn? Hvad enten du har brug for handicapkørsel en enkelt gang eller ønsker at indgå i en fast aftale, så er det muligt her hos os. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, hvor vi finder et godt tilbud til dig. Vi kommer naturligvis altid til tiden.

Lad MM Befordring stå for din kørsel

Kunne du tænke dig at lave en aftale med os eller høre mere om vores priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme.

​Vi kan kontaktes på telefon 28 40 09 82 eller på e-mail bcj@mmbefordring.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

(+45) 28 40 09 82
bcj@mmbefordring.dk