Liftbus

Liftbus med professionel chauffør

Har du brug for en liftbus, som kan bringe dig fra A til B? Så er du velkommen til at kontakte MM Befordring for hjælp. Vi har en bus med lift til rådighed, og vi kommer gerne og transporterer dig, lige når du har brug for det. Vi servicerer primært kunder i Karlslunde, Solrød og Køge, men vi står også til rådighed i de omkringliggende områder.

​Hos MM Befordring varetager vi alle former for liftkørsel. Uanset om du skal køre mange kilometer eller blot en lille tur, så er du altid velkommen til at kontakte os. Når vi henter og bringer vores kunder med liftbus, sørger vi altid for at give kunderne en tryg oplevelse.

​Tryg handicapkørsel med liftbus tilbydes

Vores chauffører har over 30 års erfaring med kørsel af lift- og handicapbus, og vi leverer en tryg transport til hoveddøren hver gang. Vores chauffører er lokalkendte, pålidelige og vant til buskørsel med lift, så du føler dig i trygge hænder, fra du stiger på, til du stiger af.

​Af konkrete kørselsordninger tilbyder vi blandt andet:​

  • ​Ældrekørsel
  • ​Handicapkørsel
  • ​Skolekørsel
  • ​Al persontransport
  • ​Kørsel for personer med særlige behov

Vi arbejder både for kommunen og private, og vi sidder altid klar til at tage imod en bestilling og indgår gerne faste aftaler omkring leje af liftbus.

Uanset karakteren af den kørselsform du har brug for, kan vi hjælpe dig og nå frem til et godt tilbud. Vi er meget kvalitetsbevidste, både når det gælder kørsel, kundeservice og køretøjer.​

Vores liftbus efterses jævnligt af en autoriseret mekaniker, så vi kan levere den bedst mulige service. Vores personale er altid i godt humør, og vi bestræber os altid på at give dig en god oplevelse i telefonen såvel som i busserne.​​

Kontakt os og bestil din liftbus

Alle henvendelser er velkomne, så hvis du har brug for en bus med lift og plads til kørestole, er du velkommen til at kontakte os på telefon 28 40 09 82 eller sende en e-mail til bcj@mmbefordring.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

(+45) 28 40 09 82
bcj@mmbefordring.dk